menu

Termeni și condiţii de utilizare a website-ului| parodontax®

Termeni de utilizare

Acest Site web a fost creat ca serviciu GlaxoSmithKline pentru utilizatorii noştri. Ca în cazul oricărui alt tip de serviciu, în pofida eforturilor noastre, informaţiile de pe acest site pot deveni inactuale în timp.

Nimic din conţinutul acestui Site Web nu trebuie interpretat ca reprezentând un sfat sau ca realizare a unei recomandări şi nu trebuie să constituie baza niciunei decizii sau acţiuni .Este important să vă bazaţi numai pe recomandările unui profesionist din domeniul sanitar care să vă ofere îndrumări în cazul dumneavoastră specific.

GlaxoSmithKline nu îşi asumă nicio răspundere în ceea ce priveşte acurateţea sau exhaustivitatea, sau utilizarea informaţiilor cuprinse în acest site, şi nici cu privire la actualizarea acestora. Aceste materiale sunt furnizate "CA ATARE" FĂRĂ NICIO GARANŢIE DE NICIUN FEL, EXPLICITĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV , DAR FĂRĂ LIMITARE LA , GARANŢIILE IMPLICITE DE VANDABILITATE SAU OPORTUNITATE PRIN RAPORTARE LA UN ANUMIT SCOP, SAU GARANŢII DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR. Unele jurisdicţii nu admit excluderea garanţiilor implicite, prin urmare este posibil ca derogarea de mai sus să nu vi se aplice.

Acest website în varianta română vă poate oferi link-uri către alte site-uri web de pe internet, inclusiv site-uri ale filialelor GlaxoSmithKline din alte ţări. GlaxoSmithKline nu îşi poate asuma responsabilitatea pentru informaţiile disponibile pe site-urile unor entităţi terţe care nu se află sub controlul său. Deşi GlaxoSmithKline încearcă să vă furnizeze link-uri doar către site-uri web care se conformează legilor şi reglementărilor în vigoare şi standardelor GlaxoSmithKline, vă rugăm să înţelegeţi că informaţiile de pe aceste site-uri deţinute de entităţi terţe pot face obiectul unor schimbări fără ca GlaxoSmithKline să fie anunţată. Prin urmare nu putem fi răspunzători şi nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la informaţiile sau opiniile cuprinse pe site-urile web terţe.

Drepturi de autor şi proprietate intelectuală

GlaxoSmithKline vă autorizează prin prezentul document să copiaţi materialele publicate de companie pe acest site web doar în scopuri necomerciale, cu condiţia ca pe orice copie realizată după aceste materiale să se păstreze menţiunile referitoare la drepturile de autor şi alte menţiuni cu privire la drepturile de proprietate industrială, precum şi orice denegări aferente şi regăsibile pe acest site.

Nimic din ceea ce conţine acest Site nu se va interpreta, prin implicaţie, prin exceptare sau în altă manieră, în sensul conferirii de licenţă sau drepturi de brevet sau asupra mărcii comerciale deţinute de GlaxoSmithKline sau de către orice parte terţă. Nimic din ceea ce conţine acest Site nu se va interpreta în sensul conferirii de licenţă sau drepturi în baza drepturilor de autor deţinute de GlaxoSmithKline, în afara permisiunilor acordate prin aceşti Termeni de Utilizare

Utilizarea informaţiilor

Mesajele de la utilizatori (cu excepţia informaţiilor personale sau medicale, care intră sub incidenţa Politicii de Confidenţialitate pentru Internet a GSK) sunt tratate ca neconfidenţiale şi neacoperite de drepturi de autor, iar GSK poate utiliza informaţiile în orice scopuri, incluzând reproducerea şi publicarea etc, şi poate utiliza şi ideile în orice scopuri, inclusiv comerciale.